1. Slechts 30 min rijden van het circuit
  2. Gelegen in het hart van de Ardennen
  3. Kampeerplaatsen & accommodaties
 

De Grand Prix in Spa Francorchamps

Wilt u naar de Grand Prix in Spa Francorchamps en zien hoe Max Verstappen het gaat doen? Hij is dit Formule 1 seizoen al een keer eerste geworden. Zou het niet fantastisch zijn om dit ook mee te maken in het weekend van 30 augustus tot en met 1 september?

Heeft u nog geen accommodatie kunnen vinden tijdens het grootste Formule 1 evenement van de Benelux, dan kunt u op Panoramacamping Petite Suisse nog wel terecht om lekker bij te komen van de dag op het circuit van Spa Francorchamps, dat op ongeveer 37 kilometer afstand gelegen is. 

🏎 Grand Prix van België: vrijdag 27 t/m zondag 29 augustus

Wist u dit over Spa Francorchamps?:

U kunt op Panoramacamping Petite Suisse even lekker bijkomen na een dag Formule 1 op het circuit Spa Francorchamps. U kunt dit doen door lekker nog even een hapje te eten in de bar restaurant van de camping of nog heerlijk even voor uw accommodatie of tent na te praten over de dag met een prachtig uitzicht. Omdat de camping op de Zuidhelling ligt, kunt u de laatste zonnestraaltjes nog even meepikken. Naast deze voordelen heeft de camping ook een verwarmd zwembad waarin u nog even lekker een baantje kunt trekken. Voor de kinderen die eventueel mee zijn, zijn er ook dagelijks activiteiten te ondernemen zoals een theatervoorstelling of een speurtocht of vossenjacht. Tijdens de Grand Prix/Formule 1 is er speciaal live muziek voor u geregeld. 

Welke accommodaties zijn te boeken op Petite Suisse tijdens de Grand Prix?

Er zijn diverse accommodaties en kampeerplekken te boeken, van geheel ingerichte tenten tot luxe chaletcaravans.  Verder zijn er ook camperplaatsen en diverse kampeerplaatsen. In alle opzichten heeft u de ruimte om de accommodatie en veel privacy. U kunt tijdens het boeken zelfs een voorkeursplek kiezen. Komt u ook de Formule 1 Spa vieren op Petite Suisse? Kijk dan snel wat er nog beschikbaar is!