Wil jij Max zien schitteren op
het circuit van Spa Francochamps

De Grand Prix in Spa Francorchamps

Wilt u naar de Grand Prix in Spa Francorchamps en zien hoe Max Verstappen het gaat doen? Hij is dit Formule 1 seizoen al een keer eerste geworden. Zou het niet fantastisch zijn om dit ook mee te maken in het weekend van 24 tot 26 augustus?

Heeft u nog geen accommodatie kunnen vinden tijdens het grootste Formule 1 evenement van de Benelux, dan kunt u op Panoramacamping Petite Suisse nog wel terecht om lekker bij te komen van de dag op het circuit van Spa Francorchamps, dat op ongeveer 60 kilometer afstand gelegen is. Bekijk onze beschikbaarheid!

Aankomst
Vertrek

Waarom verblijven op Petite Suisse na de Grand Prix Francorchamps?

U kunt op Panoramacamping Petite Suisse even lekker bijkomen na een dag Formule 1 op het circuit Spa Francorchamps. U kunt dit doen door lekker nog even een hapje te eten in de bar restaurant van de camping of nog heerlijk even voor uw accommodatie of tent na te praten over de dag met een prachtig uitzicht. Omdat de camping op de Zuidhelling ligt, kunt u de laatste zonnestraaltjes nog even meepikken. Naast deze voordelen heeft de camping ook een verwarmd zwembad waarin u nog even lekker een baantje kunt trekken. Voor de kinderen die eventueel mee zijn, zijn er ook dagelijks activiteiten te ondernemen zoals een theatervoorstelling of een speurtocht of vossenjacht. Tijdens de Grand Prix/Formule1 is er speciaal live muziek voor u geregeld. 

Goede voorzieningen
Veel activiteiten
Mooi uitzicht
Aankomst
Vertrek