ArdenParks Petite Suisse
Outdoor Ardennen Tegoedbon

Outdoor Ardennen Tegoedbon

Outdoor tegoedbon

Camping Petite Suisse heeft alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie, van leuke animatie, mooi uitzicht, veel te beleven in de omgeving tot prettige voorzieningen en niet te vergeten vriendelijk personeel.

Als u nu een vakantie in de weekenden van september boekt in de Fiji stacaravan bij Panoramacamping Petite Suisse, ontvangt u met de code outdoor25 een tegoedbon voor een outdoor activiteit vanuit de camping. Er zijn volop activiteiten zoals klimmen, abseilen, kanoen, boogschieten, een orientatietocht maken of mountainbiken in de prachtige omgeving van Petite Suisse. Hier hoeft u niet ver voor te reizen. Op de camping kunt u dit boeken en op de camping of net daarbuiten is het allemaal te beleven.

Wat kunt u allemaal doen met de outdoor-tegoedbon?

Op survival en outdoor gebied is er van alles te beleven in de Belgische Ardennen. De tegoedbon heeft een waarde van 25 euro en u ontvangt deze bij de receptie als u aankomt. Deze is te verzilveren bij RHM Buitensport die vanuit camping Petite Suisse werkt. Daar kunt u kiezen uit een mountainbike huren, kanoen en watergames. Liefhebbers van klimmen kunnen een keuze maken uit een echt klimadventure met abseilen, PamperJump, QuickJump of bijvoorbeeld High Rope (incl. tokkelen). Het volledige aanbod van RHM Buitensport.

Hoe kunt u uw vakantie boeken en de tegoedbon aanvragen?

Hieronder geeft u aan welk weekend van september u graag op vakantie gaat. U ziet meteen of er nog een fiji stacaravan vrij is. Klik op boek nu en u ziet de prijs. Als u daarna doorgaat met de boeking kunt u al uw gegevens invullen. Kies een voorkeursplaats, bijvoorbeeld met uitzicht, vlakbij de receptie of zwembad. U komt ook een schermpje tegen met actiecode. Vul hierin de actiecode outdoor25. Als u op volgende klikt is de boeking bijna gereed. U hoeft alleen nog de wijze van betaling te kiezen en de boeking is rond. U gaat naar Petite Suisse met het mooiste uitzicht van de Ardennen. Fijne outdoorvakantie!

Wat zijn de voorwaarden van de outdoor tegoedbon?

Voorwaarden voor de tegoedbon outdoor:

  • De tegoedbon ontvangt u bij een verblijf van 3 dagen of langer en heeft een waarde van 25 euro.
  • De tegoedbon ontvangt u als u verblijft in een Fiji stacaravan
  • U ontvangt de tegoedbon bij aankomst bij de receptie
  • Deze actie is alleen geldig met aankomst op donderdag, vrijdag en zaterdag in september
  • U ontvangt 1 tegoedbon per verblijf
  • De tegoedbon kan worden ingewisseld bij RHM Buitensport en is geldig op het Vakantie Keuzeprogramma