ArdenParks Petite Suisse
Animatieprogramma

Animatieprogramma

  • Avontuur
  • Kindvriendelijk
  • Gezellig
 

Animatieprogramma camping Petite Suisse

Doe mee aan de leuke activiteiten

Komt u gezellig vakantie vieren op Petite Suisse? Dat is fijn om te horen! Naast de prachtige natuur met veel buitensport mogelijkheden bieden wij op de camping een entertainment programma voor jong en oud! Met alleen knutselochtenden, kleurwedstrijden en super gave speurtochten zijn we natuurlijk nog niet klaar! Ook ’s avonds zijn er leuke spellen waar u aan deel kunt nemen! Voor de stoere kinderen onder ons hebben wij een Ranger programma, de junior ranger club voor de kinderen van 4 tot 8, en de Ardennenrangers voor de kinderen van 8 tot 12. Ook voor de tieners en volwassenen hebben wij een programma. Zo gaan we onder andere het spel “Proefkonijnen” doen met de tieners en een gave waterpolo wedstrijd! 

We organiseren een aantal keer een super gave dag voor heel het gezin, namelijk de Funbattle XL! Een super gave dag vol spanning en plezier.

Het animatieprogramma

In het hoogseizoen zal er elke dag animatie zijn (m.u.v. enkele woensdagen). De woensdagen heeft het animatieteam van Cosmo entertainment een dagje vrij en biedt Petite Suisse een aangepast programma aan.

Graag tot ziens in de zomermaanden!

 

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op camping Petite Suisse in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving van de Ardennen.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Stacaravans, chalets bungalowtenten en een vakantiehuis .
Bekijk de accommodaties