Chalet nabij Houffalize

Huur een prachtige chalet nabij Houffalize op camping Petite Suisse

Wilt u graag in de buurt van het mooie Houffalize, een pittoresk dorpje in de Ardennen, bekend van het WK Mountainbiken, een chalet huren? Dat kan perfect op panorama camping Petite Suisse. Er zit altijd wel een mooie accommodatie voor u tussen. De chalets zijn volledig ingericht en comfortabel. Centraal gelegen in de Ardennen bezoekt u vanaf uw chalet Houffalize en haar prachtige omgeving. Daarnaast is het uitzicht prachtig vanaf het hoogste punt van de camping op de mooie natuur en de heuvels. Boek direct uw chalet nabij Houffalize online.

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Luxe Chalet Caravan 5 personen

Luxe Chalet Caravan 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info
Fins Chalet 6 personen

Fins Chalet 6 personen

Maximaal 6 personen
meer info
Fins Chalet 5 personen

Fins Chalet 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info

Petite Suisse, verhuur van comfortabele chalets nabij Houffalize

Petite Suisse ligt centraal in de Ardennen, zo geniet u tegelijk van de regio, de camping en uw chalet, Houffalize en vele andere toeristische plaatsen. Uw chalet nabij Houffalize biedt alle comfort die u mag verwachten van een viersterren camping. Er is animatie voor jong en ouder tijdens de schoolvakanties, een verwarmd buitenzwembad en een restaurant. En buiten het chalet in de omgeving? Houffalize, maar ook Durbuy, La Roche en Ardenne en vele attracties nodigen u uit de Ardennen te ontdekken. En dat allemaal binnen een half uur autorijden. Boek nu uw vakantie op onze camping in een chalet nabij Houffalize en kom genieten. Kijk voor kampeer- en overige verhuurmogelijkheden op deze website. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend.

Avontuur
Natuur
Rust

Buitenactiviteiten tijdens uw verblijf in een chalet nabij Houffalize

Panorama Camping Petite Suisse is niet alleen leuk vanwege de mooie ligging, maar ook kunt u in de buurt veel ondernemen. Uiteraard kunt u de leuke dorpjes bezoeken, maar ook voor een actieve vakantie huurt u een chalet op Petite Suisse nabij Houffalize. Op de camping is animatie aanwezig, maar ook een tennisbaan voor een potje intensief sporten. Als u graag avontuurlijkere dingen onderneemt, dan is er ook RHM buitensport aanwezig. Hier kunt u allerlei geweldige buitenactiviteiten boeken zoals survivallen, tokkelen en nog veel meer. Huur daarom een chalet nabij Houffalize op Petite Suisse! Als u nog vragen heeft, kunt u kijken bij de veelgestelde vragen, staat uw antwoord hier niet tussen, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar: +32 (0) 84 444 030.
Tot ziens op Petite Suisse!