1. Gelegen in het hart van de Ardennen
  2. Kamperen en accommodatie verhuur
  3. Verwarmd buiten zwembad
 

Camping Pinksteren

Een lang weekend weg met Pinksteren en samenzijn met familie, kom dan naar camping Petite Suisse. Of u nu een kampeerplaats of accommodatie zoekt, op de camping Pinksteren vieren is een groot feest. Deze vier sterren camping is van alle gemakken voorzien, heeft een bar en restaurant, een campingwinkel en een Nederlandstalige receptie. Voor de kinderen is er een speeltuin met springkussen en een verwarmd buiten zwembad. Petite Suisse is een leuke camping in een mooie omgeving. 

✓ Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020

✓ Pinksterweekend weg: 29 mei t/m 2 juni 2020

Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!

Waarom naar de camping met Pinksteren?

Camping Petite Suisse biedt:

Komt u naar de camping met Pinksteren? Alleen, met zijn tweetjes, met vrienden of met familie. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bel of mail met onze receptie of boek nu meteen uw vakantie op Panorama Camping Petite Suisse.

 
Boek deze camping in de Ardennen