1. Camping met buitenzwembad
  2. Apart peuter- en kinderbad
  3. Met glijbaan

Camping met zwembad in de Ardennen

Bent u op zoek naar een camping met zwembad in de Ardennen? Petite Suisse bevindt zich in het hart van dit geliefde gebied, in de plaats Dochamps. Op onze camping met buitenzwembad in de Ardennen is het openluchtbad verdeeld in drie delen. Er is een diep bad, een kinderbad met glijbaan en een peuterbad. Rondom staan ligstoelen zodat u kunt relaxen in het zonnetje. Tevens is het buitenzwembad verwarmd. Dit zorgt voor een aangename temperatuur maar biedt nog steeds de welkome verkoeling. Bij Petite Suisse kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen of een comfortabel huisje huren. Vanaf uw kampeerplaats of vanuit uw vakantiehuis kunt u prachtig uitkijken op het dal. Met wie bezoekt u onze camping met zwembad in de Ardennen?

 

Huren of kamperen op onze camping met zwembad in de Ardennen

Bij camping Petite Suisse heeft u de keuze uit een ruime kampeerplaats met uitstekende voorzieningen of een comfortabel vakantiehuis voor 2 tot 6 personen. Wilt u met een groter gezelschap komen? Dan is onze groepsaccommodatie voor 12 personen ideaal. Voor het kamperen kunt u kiezen uit drie typen kampeerplaatsen. Hier beschikt u, afhankelijk van het type, over een eigen of gedeeld watertappunt, 10 ampère stroomvoorziening, kabel TV aansluiting en/of eigen waterafvoer. De speciale camperplaatsen beschikken over een verharde ondergrond. Camping Petite Suisse ligt tegen een heuvel aan en heeft zo meerdere 'terrassen'. U heeft vanaf vele kampeerplekken een schitterend uitzicht.

Wilt u graag het kampeergevoel behouden, maar beschikt u niet over uw eigen tent of caravan? Dan bieden de bungalowtenten uitkomst. Tip:  Tunneltent is erg leuk met jonge kinderen. Het comfortniveau nog een beetje verhogen? De stacaravans en chalets beschikken over diverse gemakken als een eigen badkamer, keukentje en terras met tuinmeubilair. U zal optimaal genieten in uw vakantiehuis in deze prachtige natuurrijke omgeving. Ook last minute kunt u genieten op onze camping met zwembad in de Belgische Ardennen.

 

Waterpret op de camping in de Belgische Ardennen met zwembad

Onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad is gelegen op een unieke locatie. Gelegen op een hoogte van 500 meter heeft u een prachtig uitzicht over het dal, de bossen en de velden. Op de camping bevindt het zwembad zich bij de centrale voorzieningen zoals het hoofdgebouw met horecagelegenheden, de speeltuin en de sportvelden. Naast zwem-, sport- en speelplezier beleven uw kinderen ook een heerlijke tijd bij het animatieteam. Dit team is aanwezig in het hoogseizoen op onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad. Gegarandeerd dat u en uw kinderen veel plezier en ontspanning beleven tijdens uw vakantie of weekend weg. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping met zwembad in de Ardennen?

Het buitenzwembad op Petite Suisse:

💦 Het openluchtzwembad is verwarmd en bestaat uit drie delen.

🏊‍♀ Het grote bad is 1.40 meter diep, er is een peuterban en in het kinderbad staat een glijbaan.

☀️ Bij het zwembad is een ligweide en staan ligstoelen om op te relaxen.

Boek uw plek op deze camping met zwembad
 
 

🌈 Welke camping in de Ardennen heeft een zwembad met glijbaan?

Het zwembad van Petite Suisse is opgedeeld in drie delen. Het kinderbad beschikt over een vrolijk gekleurde glijbaan. Ook is er een apart peuterbad. Zo beleeft iedereen veel plezier op onze camping met zwembad en glijbaan in de Ardennen.

🤽‍♀ Is het zwembad op de camping verwarmd?

Camping Petite Suisse beschikt over een verwarmd zwembad in de Ardennen. Het water wordt met enkele graden verwarmd en biedt zo een aangename temperatuur in de maanden buiten het hoogseizoen en biedt tegelijkertijd verkoeling in de zomervakantie!

📏 Wat is op deze camping in de Ardennen de diepte van het zwembad?

Op onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad is het openluchtbad verdeeld in drie aparte delen. Hierdoor zijn er verschillende dieptes. Het diepe bad is 1.40 diep en het peuterbad is ondiep zodat de kleintjes veilig kunnen spelen.

🤸‍♂ Is er op de camping in de Ardennen met zwembad een speeltuin?

Jazeker, bij Petite Suisse liggen het zwembad en de speeltuin dicht bij elkaar rondom het hoofdgebouw. Kids beleven vele uren water- en speelplezier op onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad en speeltuin.