ArdenParks Petite Suisse
Camping Hemelvaart Pinksteren

Hemelvaart Pinksteren

  • Gelegen in het hart van de Ardennen
  • Kamperen en accommodatie verhuur
  • Verwarmd buiten zwembad
 

Hemelvaart en Pinksteren

Wilt u tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen? Camping Petite Suisse is gevestigd in het hart van de Belgische Ardennen op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping heeft u een schitterend uitzicht over het dal. De camping grenst aan velden en bossen; een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen of andere buitensporten te beoefenen. Op slechts één uur rijden vanuit Nederland kunt u genieten van de rust, met z’n tweeën of het hele gezin. De camping wordt beheerd door een Nederlands team.

Hemelvaartsdag: 9 mei 2024
Pinksteren: 19 & 20 mei 2024

 
 

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Stacaravans, chalets bungalowtenten en een vakantiehuis .

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op camping Petite Suisse in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving van de Ardennen.

Wat kunt u doen?
Animatie

In de periode van Hemelvaart en Pinksteren draait het animatieteam op volle toeren. Cervus en Kokkienel staan alweer te popelen om jullie te zien. Bij alle activiteiten georganiseerd door ons animatieteam staat beleving centraal. Van spooktocht, ik hou van Holland spel en het Didadoemeetheater tot bosspellen of sporttoernooien voor iedereen zijn er leuke en uitdagende activiteiten om aan mee te doen. 

Gratis wandelboekje

Wel zin in vakantie maar geen zin in animatie en zwemmen? Ook dan is Petite Suisse de ideale camping. Zet uw tent of caravan wat verder van het hoofdgebouw en geniet van het voorjaar. Hoe hoger op de camping hoe mooier het uitzicht en hoe rustiger. Bij de receptie kunt u ons gratis wandelboekje ophalen. In de bossen kunt u uren wandelen. Nu alles weer groen wordt en opbloeit is dit een echte aanrader.

Wilt u ook proefdraaien voor de grote vakantie of gewoon er even tussen uit? Boek dan nu uw vakantie bij Petite Suisse. U kunt bij ons een kampeerplaats, stacaravan, chalet of bungalowtent huren in de periode meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

Tot ziens op Petite Suisse!