1. Panorama camping in de Belgische Ardennen
  2. Verwarmd zwembad
  3. Peuter- en kinderbad

Camping Ardennen met verwarmd zwembad

Kom kamperen op panorama Camping Petite Suisse gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Het verwarmde zwembad is verdeeld in 3 gedeeltes, een speciaal peuter en kinderbad en speciale Aquaballs voor nog meer plezier. Na het zwemmen kunt u heerlijk relaxen op de ligstoelen.

Geniet op de camping in de Ardennen met zwembad

Onze camping Ardennen met zwembad is gelegen op een unieke locatie. Petite Suisse ligt middenin de Belgische Ardennen. Gelegen op een hoogte van 500 m. heeft u een prachtig uitzicht over het dal, de bossen en de velden. De omgeving is uitermate geschikt voor alle buitensporten, zoals wandelen, mountainbiken etc. Alles over de omgeving van onze camping Ardennen met zwembad leest u direct online.

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Bekijk de accommodaties

De mooiste camping van Europa

In 2013 is onze camping Ardennen met zwembad verkozen tot Best Camping van Europa. Kampeerders in heel Europa konden stemmen op hun beste camping van Europa. Petite Suisse kreeg de meeste stemmen en won daardoor deze prestigieuze prijs van Campinglife.

"Camping Petite Suisse is een fantastische camping in de Ardennen. Met zwembad, prachtige natuur en veel te doen voor onze kinderen" - mevr. R. van Dongel

U kunt uw vakantie op onze camping Ardennen met zwembad direct online boeken. Voor de vakantieperiodes hebben we speciale arrangementen.

Boek deze camping met verwarmd zwembad