Lekker badderen op onze camping Ardennen met zwembad

De voordelen van Petite Suisse als camping Ardennen met zwembad:

het verwarmde bad is verdeeld in 3 gedeeltes, een speciaal peuter en kinderbad, speciale Aquaballs voor nog meer plezier na het zwemmen relaxen op de ligstoelen.

Beste camping van Europa

Vorig jaar is onze camping Ardennen met zwembad verkozen tot Best Camping van Europa. Kampeerders in heel Europa konden stemmen op hun beste camping van Europa. Petite Suisse kreeg de meeste stemmen en won daardoor deze prestigieuze prijs van Campinglife.

 

"Camping Petite Suisse is een fantastische camping in de Ardennen. Met zwembad, prachtige natuur en veel te doen voor onze kinderen" - mevr. R. van Dongel

 

U kunt uw vakantie op onze camping Ardennen met zwembad direct online boeken. Voor de vakantieperiodes hebben we speciale arrangementen.

Unieke ligging

Onze camping Ardennen met zwembad is gelegen op een unieke locatie. Petite Suisse ligt middenin de Belgische Ardennen. Gelegen op een hoogte van 500 m. heeft u een prachtig uitzicht over het dal, de bossen en de velden. De omgeving is uitermate geschikt voor alle buitensporten, zoals wandelenen, mountainbiken etc. Alles over de omgeving van onze camping Ardennen met zwembad leest u direct online.