Corsendonk Camping Petite Suisse
Juni kamperen

Juni plaats

In juni kamperen bij Petite Suisse

Wilt u graag een maand lang kamperen in de Belgische Ardennen? Bij camping Petite Suisse kan dat de gehele juni maand met de juniplaats! Maak gebruik van alle voorzieningen en ga op avontuur in de Ardennen. Naast de prachtige natuurlijke omgeving is er ook voldoende cultuur te snuiven in de buurt van de camping. Genoeg te zien en te doen om u geweldig te vermaken. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh.

Let op: dit arrangement is niet boekbaar i.c.m. andere kortingen en/of arrangementen.

Verblijven op een juniplaats in de Ardennen?

Camping Petite Suisse ligt in het hart van de Belgische Ardennen en op een hoogte van 500 meter. De perfecte plek voor een avontuurlijke en ontspannende vakantie in juni. De gehele maand juni op een juniplaats houdt in dat u heerlijk kunt genieten van de lente en het begin van de zomer. Op Petite Suisse is er genoeg te doen in de lente, wat dacht u van een potje tennis op de tennisbaan, lekker een drankje op het terras terwijl de kids in het zwembad spelen of heerlijk voor de tent genietend van het prachtige uitzicht. En als het uitzicht op de mooie heuvels door het donker niet meer te zien is, kijk dan een keer naar boven en geniet van de fenomenale sterrenhemel. Dus boek uw juniplaats direct online en kom genieten!

 

Geniet van de omgeving met een juniplaats

Niet alleen op camping Petite Suisse kunt u zich uitermate vermaken, maar de Belgische Ardennen waar u verblijft is een waar paradijs voor de avonturiers, cultuursnuivers en ontspanners.

Buitenactiviteiten
Doe mee aan de buitensporten zoals boogschieten, mountainbiken, klimmen of met het Ardennen Rangers programma speciaal voor de kids. Daar kunnen de kinderen echte Ardennen Rangers worden!

Wandelen & fietsen
Verken de omgeving wandelend of op de fiets, wie weet spot u nog een hert, wild zwijn of één van de prachtige roofvogels. Voor een route kunt u terecht bij de receptie. Start direct in de buurt van de camping en eindig de tocht met een heerlijk hapje en drankje op het terras van Petite Suisse.

Cultuur
Wilt u genieten van de cultuur in de buurt? Bezoek dan één van de dorpjes met kastelen die u terugbrengen naar de Middeleeuwen. Niet alleen boven de grond is er vermaak, maar in de Ardennen is er ook onder de grond genoeg te ontdekken. Bekijk de Grotten van Han en verbaas u over de wonderlijke ondergrondse wereld. 

Er is dus genoeg te doen voor u tijdens het verblijf op een juniplaats, dus boek direct. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze receptie.