ArdenParks Petite Suisse
Jaarplaats camping

Jaarplaats

Jaarplaats op camping Petite Suisse

Wilt u graag voor langere tijd verblijven op Petite Suisse? Dat kan met een jaarplaats. Op deze manier kunt u eventueel uw kampeermiddel laten staan op de kampeerplaats en terugkomen wanneer u dat uitkomt. Zodat u het hele jaar kunt genieten van de prachtige omgeving in het hart van de Belgische Ardennen. Voor prijzen en meer informatie kunt u contact opnemen met onze (Nederlandstalige) receptie.

Genieten op een jaarplaats in het hart van de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn perfect voor een wandeling in de mooie natuur, een fietstour in de geweldige heuvels of cultuursnuiven in één van de pittoreske dorpjes. Met het verblijven op een jaarplaats op Petite Suisse, kunt u hier allemaal van genieten in de omgeving. Maar niet alleen buiten de panoramacamping kunt u genieten van de Belgische Ardennen. Petite Suisse is gelegen op een hoogte van 500 meter en heeft daardoor fenomenaal uitzicht op de heuvels. Op een jaarplaats is ieder kopje thee of koffie voor de tent of caravan een genot!

Wat gaat u doen op een jaarplaats op Petite Suisse?
U kunt zich in de omgeving vermaken, maar ook op de camping is genoeg te doen. Daag uw medereiziger of buren uit voor een potje tennis op de tennisbaan, ga heerlijk dineren in het restaurant of plons in het zwembad. Als er kinderen mee gaan op vakantie, kunnen zij zich geweldig vermaken in de speeltuin of tijdens de activiteiten van het animatieteam. Daarnaast zijn er genoeg leuke buitenactiviteiten die worden georganiseerd. Niemand hoeft zich dus te vervelen. En ook de dagelijkse zaken zoals een boodschap halen in de winkel of gebruik maken van het sanitair kan heel goed op Petite Suisse. Uw vakantie gaat dus helemaal goed komen!

 

Kampeerplaatsen op maat

Kies één van onze kampeerplaatsen uit de drie verschillende categorieën die wij bieden. Lees meer over deze categorieën en bepaal welke bij u past!

Ontdek de omgeving van Petite Suisse

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen. Vanaf Petite Suisse verkent u deze prachtige omgeving en boekt u vanaf de camping de leukste buitensporten.

Wilt u meer informatie over de jaarplaatsen?

Op camping Petite Suisse zijn er voldoende faciliteiten voor een geweldige vakantie. Ook de kampeerplaatsen zijn geweldig voor het verblijven op een jaarplaats. Wilt u graag weten hoe de camping eruit ziet? Kijk dan op de plattegrond. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze Nederlandse receptie.