ArdenParks Petite Suisse
Meivakantie Ardennen

Meivakantie Ardennen

  • Gelegen in het hart van de Ardennen
  • Kamperen en accommodatie verhuur
  • Verwarmd buiten zwembad
 

Meivakantie in de Ardennen

Spendeer de meivakantie in het hart van de Belgische Ardennen, op camping Petite Suisse! Voor een midweek, een weekend weg of gewoon de gehele meivakantie: camping Petite Suisse is de perfecte locatie voor zowel jong als oud en grote of kleine groepen. Beleef de lente op haar mooist, geniet van de meivakantie in de Ardennen! De meivakantie is een ideaal voorproefje voor het kampeerseizoen.

Een actieve meivakantie in de Ardennen

Geniet van een onvergetelijke meivakantie in de Ardennen op camping Petite Suisse. Vanuit uw camper, tent of (luxe) accommodatie heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte heuvels, velden en bossen van de Belgische Ardennen. Bent u op zoek naar een actieve meivakantie? Of bent u juist meer toe aan rust, ruimte en natuur? U vindt het beide op camping Petite Suisse! De echte avonturiers en sportievelingen kunnen de prachtige Ardennen verkennen per mountainbike of vanuit een kano op het water. Behoefte aan wat meer adrenaline? Ga dan eens klimmen, abseilen of waag u op een uitdagende stormbaan. Het aanbod buitenactiviteiten is oneindig en binnen handbereik, de activiteiten zijn namelijk makkelijk te boeken op de camping bij RHM Buitensport!

Ook de echte natuurliefhebbers doen zich te goed aan de prachtige omgeving tijdens een meivakantie in de Ardennen. Genieten van rust, ruimte en natuur begint al wanneer u ’s ochtends wakker wordt en vanuit uw camper, tent, stacaravan of chalet naar buiten kijkt: u heeft een spectaculair uitzicht over de uitgestrekte velden en bossen van de Belgische Ardennen. Daarnaast leent de omgeving zich perfect om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Geniet van een actieve meivakantie in de Ardennen op camping Petite Suisse!

Geniet van een onbezorgde meivakantie in de Ardennen

Geniet van een onbezorgde meivakantie in de Ardennen op panoramacamping Petite Suisse. Houdt u van eenvoudig kamperen en doet u dat het liefst in uw eigen tent of caravan? Wij bieden diverse camper- en kampeerplaatsen welke beschikken over alle benodigde faciliteiten. Ervaart u wel graag de charme van een kampeervakantie maar vermijdt u liever de inpakstress en het opzetten van een tent? Neem dan eens een kijkje bij onze compleet ingerichte familietenten! Wanneer u behoefte heeft aan meer comfort en luxe dan kunt u terecht in onze stacaravans of luxe chalets! Boek nu uw onbezorgde meivakantie in de Ardennen bij Petite Suisse.