1. Gelegen in het hart van de Ardennen
  2. Kamperen en accommodatie verhuur
  3. Verwarmd buiten zwembad
 

Camping Pasen

Gezelligheid tijdens Pasen op panoramacamping Petite Suisse. Vier dit op de mooiste plek van de Ardennen. Geniet van avontuur, rust en de natuur. Met geweldig uitzicht op de heuvels midden in het hart van de Belgische Ardennen. De vier sterren camping is van alle gemakken voorzien, er is een bar en restaurant aanwezig met een mooi terras. En er is zelfs een Nederlandstalige receptie. Voor de kinderen is er een speeltuin met springkussen en een verwarmd buiten zwembad. U kunt met uw eigen kampeermiddelen komen of een van onze accommodaties huren! Bekijk snel wat er beschikbaar is voor u. 

✓ Pasen: 12 & 13 april 2020

✓ Paasweekend weg: 10 t/m 14 april 2020

Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!

Petite Suisse met Pasen?

Camping Petite Suisse biedt:

Komt u naar de camping met Pasen? Alleen, met zijn tweetjes, met vrienden of met familie. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bel of mail met onze receptie of boek nu meteen uw vakantie op Panorama Camping Petite Suisse.

 
Boek deze camping in de Ardennen