ArdenParks Petite Suisse
Zomerplaats kamperen

Zomerplaats

De hele zomer lang genieten met een zomerplaats!

Heerlijk zwemmen, de natuur ontdekken en wakker worden in een prachtige omgeving. Dat kan op de panorama camping Petite Suisse. Kamperen in het hart van de Belgische Ardennen tijdens de mooie zomermaanden. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh. 

 

Verblijf op een zomerplaats in de zomermaanden

Heeft u een eigen kampeermiddel en wilt u graag op de mooiste camping in het hart van de Ardennen verblijven tijdens de zomermaanden? Huur dan een zomerplaats op panoramacamping Petite Suisse. Er zijn drie  soorten kampeerplaatsen op Petite Suisse in de Ardennen. De Comfort plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot, hebben 10 ampere stroom en een tv-aansluiting. De Comfort Plus plaatsen zijn ongeveer 115m2 groot en hebben allen een eigen watertappunt en waterafvoer. Daarnaast zijn er nog een aantal speciale verharde camperplaatsen. Het uitzicht is door de terrassen voor iedere kampeerder geweldig. Kom dus kamperen op Petite Suisse tijdens de zomermaanden op een zomerplaats met animatiebuitenactiviteiten en goede voorzieningen

 

Wat gaat u doen tijdens uw kampeervakantie op een zomerplaats?

De zomer is geweldig op een zomerplaats in de Belgische Ardennen. Het prachtige uitzicht tijdens uw ontbijt vanaf uw kampeerplaats zorgt iedere keer weer voor een goed begin van de dag. Wordt het een rustige, ontspannende dag of een avontuurlijke, actieve dag? Met een zomerplaats op Petite Suisse kan het allemaal. Verken de omgeving op de fiets of wandelend, ga een keer met de auto naar één van de authentieke dorpjes in de omgeving of blijf lekker genieten op de camping. Spetteren in het zwembad, zitten op het terras met een hapje en een drankje of daag uw partner, kind of buren uit voor een potje tennis op de tennisbaan. Genieten tijdens de zomer op de zomerplaats zal geen probleem zijn!