ArdenParks Petite Suisse
 • Gelegen in de Ardennen
 • Camping, Glamping, Accomodaties
 • Veel outdoor activiteiten
 • Sfeervolle familiecamping

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen

Camping Petite Suisse is een echte panoramacamping en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. Het is een heerlijk gebied om te wandelen, mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met uw eigen kampeermiddelen of u kunt gebruik maken van de geweldige accommodaties. Kom naar Petite Suisse en geniet van natuur, rust en avontuur.

Ontwikkelingswerk
We willen je graag informeren dat we momenteel werkzaamheden uitvoeren op de camping in juni. Er kan overdag tussen 08:00 en 17:30 uur wat lawaai van machines zijn. Onze excuses voor het ongemak.

De directie

8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.

 

Vakantie bij Arde ParksPetite Suisse

Kamperen kan met uw eigen kampeermiddelen of u kunt gebruik maken van de geweldige accommodaties. Kom naar Petite Suisse en geniet van natuur, rust en avontuur. Tijdens uw verblijf op onze camping kunt u een verkoelende duik nemen in het buitenzwembad of een balletje slaan op de tennisbaan.

Waarom vakantie bij Petite Suisse? 

  Midden in de natuur

  De unieke ligging van ons park midden in de heuvels van de Ardennen maakt het mogelijk vele tripjes te ondernemen. Van buitensporten tot interessante musea en attracties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het ongerepte Dochamps.

  Diverse faciliteiten

  Neem een duik in het diepe, sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig dineren in ons restaurant. De kids vermaken zich perfect met de vele speeltuinen en bij de heuse Ardennen Rangers. Een top vakantie voor jong en oud.

  Toffe buitensporten

  De Ardennen is dé plek om echt actief bezig te zijn in de natuur. Vanaf onze camping zijn er vele buitensporten te doen. Denk aan raften, kanoën, tokkelen, abseilen, mountainbiken. Te veel om op te noemen. U moet het eigenlijk zelf komen beleven en ervaren.

Bekijk en ontdek onze panoramacamping⤵