Winters kamperen in de Ardennen

Bent u een fervent kampeerder en houdt zelfs het weer u niet tegen om te kamperen? Dan bent u bij Petite Suisse aan het juiste adres.

Panoramacamping Petite Suisse is het gehele jaar geopend. Zo kunt u ook in de winter kamperen op deze mooi gelegen camping.

 

Het mooiste uitzicht beleeft u op Petite Suisse!

Kamperen op Petite Suisse, een van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, is een ervaring. De camping heeft volop voorzieningen die ook in de winter erg bijdragen aan een ontspannen verblijf.

Het Wellness arrangement dat op aanvraag te boeken is, zorgt ervoor dat u zich weer helemaal opgeladen voelt voordat u weer huiswaarts gaat.

Winterse activiteiten in de Ardennen

Winters kamperen geeft weer een andere dimensie aan kamperen. Vooral in de sneeuw is het panoramisch uitzicht over de omgeving vanuit de camping fantastisch. Een wandeling tijdens de herfst of winter in de bossen rondom Petite Suisse is aan te raden omdat juist in dit jaargetijde de wilde dieren zich sneller laten zien. Ook in de bomen kunt u sneller vogels ontdekken dan in de zomer. Kort gezegd: de herfst en winter zijn juist voor natuurliefhebbers de beste tijden om ongestoord van het ongerepte landschap te genieten.