Meivakantie

 

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. De grote vakantie nadert. We kijken al uit naar de lange zomeravonden, buiten spelen in een shirt met korte mouwen en zwemmen tot we gerimpeld zijn. Maar het duurt toch nog net te lang. En daarom gaan we in de meivakantie alvast proefdraaien! Even er tussen uit zodat we de laatste loodjes van het schooljaar goed aan kunnen. Camping Petite Suisse is hiervoor de ideale camping. Niet ver van huis, maar toch al helemaal buitenland met de Franse taal, glooiende heuvels en zalige croissantjes!

Wat kunt u doen?

Animatie

In de periode van draait het animatieteam op volle toeren. Cervus en Kokkienel staan alweer te popelen om jullie te zien. 

 

Zwembad

Bij vakantie hoort zwemmen. Het verwarmde buitenbad is open in de meivakantie. Zet je vader en je moeder in een ligstoel en plonzen maar!

Gratis wandelboekje

Wel zin in vakantie maar geen zin in animatie en zwemmen? Ook dan is Petite Suisse de ideale camping. Zet uw tent of caravan wat verder van het hoofdgebouw en geniet van het voorjaar. Hoe hoger op de camping hoe mooier het uitzicht en hoe rustiger. Bij de receptie kunt u ons gratis wandelboekje ophalen. In de bossen kunt u uren wandelen. Nu alles weer groen wordt en opbloeit, een echte aanrader.

Wilt u ook proefdraaien voor de grote vakantie of gewoon er even tussen uit? Boek dan nu uw vakantie op Petite Suisse. U kunt bij ons een kampeerplaats, stacaravan, chalet of bungalowtent huren in de periode meivakantie Hemelvaart Pinksteren.

Tot ziens op Petite Suisse!