Corsendonk Camping Petite Suisse
Max Verstappen

Max Verstappen

  • Camping op 40 min afstand van het circuit
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Gelegen in de Belgische Ardennen
 

Max Verstappen en zijn staat van dienst

Max Verstappen maakte op 15 maart 2015 zijn Formule 1-debuut tijdens de GP van Australie, voor Toro Rosso. Zodoende werd hij op een leeftijd van 17 jaar en 166 dagen de jongste debutant aller tijden binnen de Formule 1. Op 15 mei 2016 behaalde hij in dienst van Red Bull Racing zijn eerste podiumplaats in een GP, toen hij de Grand Prix van Spanje won. Hiermee was hij op een leeftijd van 18 jaar en 228 dagen de jongste leider in een Grand Prix, jongste coureur op het podium en jongste winnaar van een Grand Prix ooit. Hij was daarnaast ook de eerste Nederlandse winnaar in de Formule 1. Max Verstappen is, gemeten naar het aantal klassementspunten de meest succesvolle Nederlandse Formule 1-coureur ooit.

Wie kent Max Verstappen niet?

Max Emilian Verstappen (1997) is een Belgisch – Nederlands Formule 1 coureur. Hij rijdt in de Formule 1 onder Nederlandse vlag bij het team van Red Bull Racing. Zijn vader is de Nederlandse voormalig Formule 1 coureur Jos Verstappen.

 
Boek uw verblijf tijdens de F1
 
 

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Stacaravans, chalets bungalowtenten en een vakantiehuis .

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op camping Petite Suisse in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving van de Ardennen.
 
 

De beginjaren van Max Verstappen

Max Verstappen reed tijdens het seizoen 2015 Verstappen met startnummer 33. In zijn eerste race reed Verstappen in negende positie, toen hij getroffen werd door een motorprobleem. In zijn tweede Grand Prix race op 29 maart in Maleisie finishte hij als zevende en pakte hij zo zijn eerste WK-punten. Hij werd daarmee de jongste coureur ooit die dit presteerde. Verstappen eindigde het seizoen op de twaalfde plaats in het kampioenschap. Zijn beste resultaten waren twee vierde plaatsen tijdens de Grand Prix van Hongarije en de Verenigde Staten. Veel teambazen waren onder de indruk van de diverse bijzondere inhaalacties die hij onder andere liet zien in de Grand Prix Formule 1 van België in 2015.

 
 
F1 Spa Francorchamps
 
Circuit Spa Francorchamps
 
Red Bull Racing Max Verstappen

Nog geen accommodatie tijdens de Grand Prix?

De Grand Prix Formule 1 van Belgie 2023 wordt gehouden van 28 t/m 30 juli op Spa Francorchamps. Heeft u al een ticket voor de race in Spa Francorchamps, maar nog geen accommodatie of verblijfplaats, kijk dan naar de beschikbaarheid bij Panoramacamping Petite Suisse, op ongeveer 44 kilometer van het circuit. U kunt bij ons kiezen uit diverse stacaravanschalets of ingerichte huurtenten. U kunt naast het huren van een accommodatie natuurlijk ook uw eigen kampeermiddel meenemen. Er zijn diverse ruime kampeerplekken.

Boek uw vakantie in de Ardennen