1. Prachtig uitzicht
  2. Avontuurlijke omgeving
  3. Verwarmd sanitair

Last minute camping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse is een mooie natuurcamping op 500 meter gelegen.  U kunt er kamperen maar ook verblijven in een stacaravan of vakantie vieren in een van de mooie Finse chalets. Wilt u last minute nog even vakantie vieren bij Petite Suisse? Dan profiteert u van last minute prijzen voor het kamperen of accommodaties. 

Ontdek onze camping

De verschillende kampeerplaatsen van Petite Suisse

De ‘Comfort’ kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom over een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. Binnen handbereik vindt u een watertappunt en terwijl u vanaf het watertapput weer naar uw kampeerplaats terug loopt geniet u van een prachtig uitzicht over het dal.

Kiest u in plaats van een ‘Comfort’ kampeerplaats voor een ‘Comfort Plus’ plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt én waterafvoer op uw kampeerplek. Ook zijn deze kampeerplaatsen groter: met een oppervlakte van minimaal 115m2 heeft u net dat beetje extra voor een fantastische kampeervakantie.

Wij bieden ook speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. Deze plaatsen beschikken naast bovengenoemde kenmerken óók over een verhard gedeelte waar uw camper op kan staan, met daarnaast een gedeelte met gras voor dat herkenbare en vertrouwde kampeer-gevoel!

Een greep uit de gevarieerde uitjes in de omgeving

Monumenten, kastelen en musea
Tijdens een rondrit door de omgeving komt u prachtige gebouwen tegen. In vrijwel ieder dorp vindt u schitterende kerken met uiteenlopende stijlen, die vaak eeuwen geleden gebouwd zijn. Indrukwekkend zijn de oorlogsmonumenten voor de slachtoffers uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Tijdens een bezoek aan een kasteel krijgt u de indruk hoe de adel daar vroeger leefde. In de musea kunt u meer te weten komen over de geschiedenis.

Attracties
Plopsacoo en de watervallen van Coo, Parc Chlorophylle (Dochamps), Kinderwereld Houtopia (Houffalize), Euro Space Center (Transinne).

Dierenparken
Monde Sauvage (Aywaille), Wildpark van Han-sur-Lesse, La crète de cerfs Bouillon, Ferme des Bisons (Bastogne). Steden: Dinant, Spa, Malmédy, Durbuy, La Roche en Ardenne, Luxemburg stad, Bastogne, Luik en Bouillon.

Oorlogsmusea en monumenten
Bastogne Historical Center, Museum “December 44” (La Gleize), Museum van het Ardennenoffensief (La Roche), citadel van Dinant.

Bekijk ons aanbod