Wat kun je allemaal doen rondom Petite Suisse

Wat wilt u doen? Een bezoek brengen aan een kasteel? Een wandeling maken met de kinderen? Kanoen of abseilen? Een stadje of museum bezoeken?

Alle facetten zijn aanwezig in de Belgische Ardennen. U hoeft er niet ver voor te rijden. 

 

Lekker weg in de Ardennen!

In de omgeving van Panoramacamping Petite Suisse is van alles te doen en te zien. U kunt hier ontspannen in de prachtige natuur en genieten van de gezelligheid in de nabijgelegen authentieke dorpjes zoals La Roche, Dochamps en Durbuy. Op cultureel gebied is er ook veel te zien.

Zo kunt u het Chateau Feodal bezoeken en in de buurt kunt u ook een bezoek brengen aan Le Parc a Gibier, een wildpark. Dit park herbergt verschillende soorten herten, everzwijnen, varkens, wolven, een vos, een sfinx en uilen. Mocht u houden van grotten dan kunt u in de omgeving een bezoek brengen aan de Grotten van Hotton en de Grotten van Han. De bossen rondom Petite Suisse bieden rust en ontspanning voor iedereen. Achter elke heuvel schuilt weer een ander stukje mooie natuur. Voor kinderen is Park Chlorophylle heel geschikt. Ze kunnen zich daar vermaken met klimmen en klauteren tijdens een rondwandeling van ongeveer 1 uur. Ze hebben dan helemaal niet in de gaten dat ze aan het wandelen zijn!

Meer informatie over wat er in de omgeving te doen is, kijk op de Tripadvisor website.