Kanovaren Ardennen

Kanovaren in de Ardennen? Dat is pas geweldig!

Genietend van het uitzicht, heerlijk op het water en volledig midden in de natuur! Dat is kanovaren in de Ardennen. Vanaf camping Petite Suisse wordt het kanovaren in de Ardennen georganiseerd. Niet door de camping zelf, maar door RHM buitensport dat zich op camping Petite Suisse bevindt. U kunt kiezen uit vele verschillende buitensporten, niet alleen kanovaren, maar ook boogschieten, abseilen, tokkelen etc. eigenlijk alle buitensporten die u verwacht in de Ardennen. Boek dus nu online uw plekje op Petite Suisse en trek de Ardennen in voor een avontuurlijke vakantie.

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats Comfort plus

Kampeerplaats Comfort plus

Maximaal 6 personen
meer info
Camperplaats

Camperplaats

Maximaal 6 personen
meer info
Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Maximaal 6 personen
meer info

Verblijf op Petite Suisse in de Ardennen tijdens het kanovaren

Heeft u een eigen kampeermiddel? Dan kunt u gebruik maken van de kampeerplaatsen of speciale camperplaatsen. Er zijn comfort en comfort plus plaatsen. Er zijn drie verschillende sanitair gebouwen waar u gebruik van kunt maken. En met het prachtige uitzicht op de heuvels is het altijd genieten. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan kunt u ook gebruik maken van de volledig ingerichte familietenten. Deze staan al klaar zodra u aankomt, en komt u met kinderen dan zijn de Kabouter Plop tenten een echte aanrader! Wilt u liever iets comfortabeler verblijven? Dan zijn er ook stacaravans, luxe caravans en chalets. Alle accommodaties die wij verhuren zijn volledig ingericht en staan klaar zodra u aankomt. Dat is pas ontspannen de vakantie beginnen. Boek direct uw plek online!

Avontuur
Natuur
Rust

Kanovaren en kamperen in de Ardennen

Als u wilt kanovaren in de Ardennen, is panoramacamping Petite Suisse de perfecte uitvalbasis. Niet alleen tijdens het kanovaren of andere buitensporten in de Ardennen heeft u een mooi uitzicht, maar ook tijdens uw verblijf. Panoramacamping Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen. En door de indeling van terrassen, heeft u vanuit uw kampeerplaats prachtig uitzicht op de natuur. U kunt ook na een dag kanovaren heerlijk dineren in het restaurant, zittend op het verhoogde terras, waardoor u ook vanuit daar de prachtige heuvels kunt bekijken. Naast de geweldige buitensporten die u vanaf de camping kunt ondernemen, is Petite Suisse ook dichtbij pittoreske dorpjes gelegen zoals Durbuy en Houffalize. Geniet op Petite Suisse van cultuur, natuur en avontuur.