Kanoën in de Ardennen
Kom naar Petite Suisse

Kanoën in de Ardennen

Dat kan het beste vanuit Petite Suisse. Deze camping in het midden van de Belgische Ardennen is de beste uitvalsbasis voor een korte kanotocht of een kanovakantie. De natuur in de omgeving is er prachtig en de riviertjes zijn uitermate geschikt voor zowel ervaren als onervaren kanovaarders.

Aankomst
Vertrek

Kanoen Ardennen vanuit een panoramaplek op Petite Suisse

Vanuit Petite Suisse kunnen kanotochten worden geboekt bij RHM Buitensport. Deze heeft een klein kantoortje op de camping vlakbij de receptie van waaruit ze allerlei buitenactiviteiten organiseren zoals kanoen, abseilen, klimparcours, etc. Zij organiseren ook kanovakanties. Kanoen in de Ardennen wordt dan geen activiteit, maar een lifestyle. Lekker actief tijdens de vakantie. Nieuwe mensen met dezelfde interesses ontmoeten en lekker genieten van de rust op het water.

Wat treft u aan als u gaat kanoen in de Ardennen?

In de Ardennen kunt u genieten van mooie kreken, groene natuur en van de rust. Tijdens de mooie momenten op het water waant u zich af en toe alleen op de wereld. Zomaar een ontmoeting met een bever of een specht. Een rondcirkelende roofvogel of een ree aan de oever. Het kan zomaar gebeuren. Dieren spotten tijdens een kanotocht in de Ardennen is een van de mooiste bezigheden. Maar vergeet niet even lekker te picknicken op een van de oevers van de rivier. Genieten van de zon en het water. U komt helemaal tot rust!

Activiteiten na een dag kanoen in de Ardennen

De omgeving is prachtig, het uitzicht nog beter! Ook als u na een dag in de kano even tot rust komt op uw eigen plekje op de camping, of het nu een kampeerplek is of een ingerichte tent of chalet. Verder kunu u natuurlijk ook op de camping nog allerlei activiteiten ondernemen. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Doe mee aan een volleybaltoernooi, een waterpolowedstrijd of ga op zoek naar de vossen met de kinderen tijdens de Vossenjacht. Aan activiteiten geen gebrek.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. In het restaurant kunt u na een dag kanoen in de Ardennen goed vertoeven.

Prachtige natuur
Veel outdooractiviteiten
Panoramisch uitzicht

Wat kunt u allemaal boeken op Petite Suisse?

Wilt u na een intensieve dag kanoen in de Ardennen lekker tot rust komen op uw eigen plekje en wilt u in een lekker bed slapen, kiest u dan voor een van de accommodaties. Maar ook het kamperen wordt aangeboden in allerlei varianten, van een ingerichte tent tot het huren van een eigen kampeerplek behoort tot de mogelijkheden. Kijk snel wat er nog beschikbaar is!