Lang kamperen in de Ardennen

Stelt u zich voor dat u kunt nazomeren, genieten van de herfst en tijdens de wintermaanden kunt verblijven midden in de prachtige natuur. Dit kan op panorama camping Petite Suisse voor een mooie prijs! Maak de verschillen van de seizoenen mee en zie de natuur veranderen. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh.

 

Let op: dit arrangement is niet boekbaar i.c.m. andere kortingen en/of arrangementen.

Aankomst
Vertrek

Datum en prijzen

Dit arrangement is online en telefonisch te boeken.

 

Datum:

Prijs:  

Prijs extra persoon: 

Prijs huisdier: 

Electra:

 

 

 

25/08/2018 - 29/04/2019

€ 410,-

€ 65,- p.p.

€ 65,- p.h.

€ 0,30 per kWh (of verbruik per kWh af te rekenen bij vertrek tegen de dan geldende elektra prijs)

Prachtig uitzicht
Avontuur
Natuur

Lang kamperen op Petite Suisse?

Kom vanaf september tot en met april lang kamperen op Petite Suisse. De wisseling van de jaargetijden is prachtig om te zien door het mooie uitzicht op de panoramacamping. Met de warme gloed van de nazomerzon, de vele kleuren van de herfst, het witte sneeuwdek in de winter en de terugkomst van de groene planten in de lente. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en u kunt hier optimaal van genieten op een lang kamperen plek in het hart van de Belgische Ardennen. Dus bel onze receptie en boek direct uw lang kamperen plaats.

 

Welke leuke dingen gaat u ondernemen?
Gaat u op zoek naar antieke spulletjes of gewoon iets leuks voor in huis op de brocante markt? Gaat u de natuur in om te sporten of te ontspannen? Of gaat u genieten van de leuke dorpjes en steden in de buurt en bijvoorbeeld Dochamps verkennen? Alles kan in de Belgische Ardennen en Petite Suisse is de perfecte plek om uw vakantie te starten! Met tijdens de wintermaanden verwarmd sanitair. En het geweldige uitzicht is er uiteraard altijd! Dus kom naar Petite Suisse, de mooiste camping van de Ardennen en verblijf voor langere tijd op een lang kamperen plek.

Kom lang kamperen op camping Petite Suisse