Camperplaats

Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen op onze camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de uitgestrekte velden en de bossen. Op camping Petite Suisse bent u omringd door de unieke omgeving van de Belgische Ardennen, waar u tal van activiteiten en avonturen kunt beleven! Vanaf uw comfortabele camper- of kampeerplaats of vanuit uw luxe accommodatie zijn de leukste activiteiten binnen handbereik.

Maximaal 6 personen
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, annuleringsfonds en eindschoonmaak.
Aankomstdatum
Vertrekdatum
wis periode
Arrangementen
  • 1-6-2019
    30-6-2019
    Juniplaats (Excl. verbruik electra € 0,30 per kWh)
    € 306,00

De verschillende kampeerplaatsen
van Petite Suisse

De ‘Comfort’ kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom over een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. Binnen handbereik vindt u een watertappunt en terwijl u vanaf het watertapput weer naar uw kampeerplaats terug loopt geniet u van een prachtig uitzicht over het dal.

 

Kiest u in plaats van een ‘Comfort’ kampeerplaats voor een ‘Comfort Plus’ plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt én waterafvoer op uw kampeerplek. Ook zijn deze kampeerplaatsen groter: met een oppervlakte van minimaal 115m2 heeft u net dat beetje extra voor een fantastische kampeervakantie.

 

Wij bieden ook speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. Deze plaatsen beschikken naast bovengenoemde kenmerken óók over een verhard gedeelte waar uw camper op kan staan, met daarnaast een gedeelte met gras voor dat herkenbare en vertrouwde kampeer-gevoel!

Ruime kampeerplaatsen
Met prachtig uitzicht
Camperplaatsen

Ontspannen op een kampeerplaats bij Petite Suisse

Wanneer u ervoor kiest uw vakantie op één van onze kampeerplaatsen door te brengen kunt u verzekerd zijn van een heerlijk ontspannen vakantie. Beeld u zich eens in: u en uw kinderen worden wakker en het eerste dat u ervaart is de heerlijke frisse lucht van de Ardennen. Wanneer u vervolgens uw tent uit stapt is een geweldig uitzicht over de Ardennen het eerste dat u ziet. Terwijl u wakker wordt met een heerlijk ontbijt maakt u alvast plannen voor de activiteiten van vandaag. U kunt bijvoorbeeld heerlijk sporten in de natuur terwijl uw kinderen gaan voor een opleiding als echte Ardennen Ranger!

 

Kampeerplaats op maat bij Petite Suisse

Bij Petite Suisse vindt u altijd een kampeerplaats op maat voor een perfecte kampeervakantie! Maak gebruik van de buitenactiviteiten die camping Petite Suisse biedt, en natuurlijk kan een groot aanbod van animatie voor uw kinderen niet ontbreken!

kamperen_93969136
9

Kamperen op het mooiste plekje van de Belgische Ardennen…het klopt helemaal! super omgeving, mooie terassencamping!

Anita