Voordelig kamperen

Lekker genieten van de rust, ruimte en mooie uitzichten in de Ardennen. Een mooie natuurwandeling maken door de bosrijke omgeving van Panoramacamping Petite Suisse. Kom oog in oog te staan met de vele dieren die deze omgeving als thuis zien, denk aan reeen, wilde zwijnen, herten en diverse soorten vogels als valken en uilen. En na een heerlijke wandeling neerstrijken op het terras van de camping voor een welverdiend drankje en hapje. Hoe klinkt dat?

50+ arrangement hoe en wat?

Wilt u samen een aantal dagen lekker genieten van de mooie natuurrijke omgeving in de Ardennen? Op Petite Suisse kan dit voor slechts €17,- per nacht. Lekker kamperen zonder zorgen! De periode dat u kunt profiteren van dit arrangement is 14 /5 – 6/7 en 24/8 – 4/11 2018. Kijk snel wat er nog beschikbaar is.

Let op!: Deze korting geldt alleen voor 50+-ers. Boek online met een speciale code, in te vullen bij uw boeking: PS50

Of boek via onze Nederlandstalige receptie: +32 (0) 84 444 030.

 

 

Datum en prijzen

Dit arrangement is telefonisch te boeken.

 

Inclusief

 • Twee personen
 • Één kampeermiddel
 • Één auto
 • Toeristenbelasting
 • Elektriciteit, 10A
 • Water, gebruik van sanitair
 • Gebruik van zwembad (indien geopend)
 • Huisdier (max. 1)
   

Exclusief

 • Toeristenbelasting €1,25 per persoon p.n.
 • Reserveringskosten: € 17,50
   

Periodes

 • 14 mei tot 6 juli
 • 24 augustus tot 4 november
Aankomst
Vertrek

Wat te doen vanuit de camping tijdens het 50+ arrangement?

Lekker genieten van de rust, ruimte en mooie uitzichten in de Ardennen. Een mooie natuurwandeling maken door de bosrijke omgeving van Panoramacamping Petite Suisse.

Kom oog in oog te staan met de vele dieren die deze omgeving als thuis zien, denk aan herten, reeen, wilde zwijnen, vossen en diverse soorten vogels als valken en uilen.

En na een heerlijke wandeling neerstrijken op het terras van de camping voor een welverdiend drankje en hapje. De panoramacamping ligt op 500 meter hoogte waardoor je vanuit de tent een fenomenaal uitzicht hebt. Naast het genieten van de prachtige natuur, kunt u in de omgeving van de camping verschillende mooie bezienswaardigheden ontdekken, waaronder het kleinste stadje van Belgie, Durbuy, een Middeleeuwse stad met vele mooie gebouwen. Maar dat niet alleen, het staat ook bekend om de vele barretjes en brasseriën. De Ardennen heeft een hoop te bieden!

De verschillende kampeerplaatsen
van Petite Suisse

De ‘Comfort’ kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom over een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. Binnen handbereik vindt u een watertappunt en terwijl u vanaf het watertapput weer naar uw kampeerplaats terug loopt geniet u van een prachtig uitzicht over het dal.

 

Kiest u in plaats van een ‘Comfort’ kampeerplaats voor een ‘Comfort Plus’ plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt én waterafvoer op uw kampeerplek. Ook zijn deze kampeerplaatsen groter: met een oppervlakte van minimaal 115m2 heeft u net dat beetje extra voor een fantastische kampeervakantie.

 

Wij bieden ook speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. Deze plaatsen beschikken naast bovengenoemde kenmerken óók over een verhard gedeelte waar uw camper op kan staan, met daarnaast een gedeelte met gras voor dat herkenbare en vertrouwde kampeer-gevoel!

Natuur
Rust
Cultuur