Veelgestelde vragen

Hoe gaat de aankomst buiten openingstijden van de receptie?

Wanneer u aankomt buiten de openingstijden van de receptie, kunt u zich melden bij de bar in het hoofdgebouw. Indien ook de bar gesloten is, kunt u tot maximaal 23.00 uur aanbellen bij de slagboom of bij de voordeur. Indien wij u dan telefonisch niet kunnen helpen, komt er iemand naar u toe. Na 23.00 uur kunt u de camping niet meer oprijden met de auto.

Hoe gaat het met elektraverbruik in de Finse chalets?

Huurt u bij ons een Finse chalet, dan berekenen we bij vertrek uw energieverbruik. De kosten (€ 0,30 kWh) worden verrekend met de borg die u bij aankomst heeft voldaan. Sommige chalets verwarmen deels met mazout. Hiervoor kan op uw reservering al € 3,00 per nacht gerekend worden. Uw energieverbruik ter plaatse zal daardoor wel veel lager uitkomen.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link die onderaan de nieuwsbrief staat. Soms werkt het automatisch afmelden niet, doordat u zich in het verleden met een ander e-mail adres heeft aangemeld. Het systeem herkent dan niet uw huidige e-mail adres, waardoor automatisch afmelden niet lukt.

Oplossing: vul het contacformulier in, waarin u aangeeft dat u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief. U heeft een ander e-mail adres gekregen? Geef dan uw oude en nieuwe e-mail adres door via het contactformulier

 

Is er animatie op de camping?

Tijdens alle schoolvakanties van mei tot september, en tijdens de herfstvakantie is er een volledig animatie programma.

 

Is er elektriciteit aanwezig?

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 10A (=2,2 kWatt) aansluiting. Hiervoor heeft u een 3-polige CEE-stekker (eurostekker) nodig en een maximale kabellengte van 25 mtr. Het verbruik betaalt u apart, € 4,00 per nacht, zowel bij de standaard kampeerplaatsen als de Comfort kampeerplaatsen.

Is er internet op de camping?

In en rond het hoofdgebouw kunt u gratis gebruik maken van WIFI.  Dit houdt in dat u op het terras, rond het zwembad, in het restaurant en rond de speelplaats gratis uw mail kunt checken, What’s app berichten kunt versturen en ontvangen en op de hoogte kunt blijven met uw sociale contacten via Facebook. Ook kunt u hier gratis checken wat de weersverwachtingen etc. zijn. Op het terrein bieden wij een betaald WIFI-netwerk aan.

 

 

Mag ik met de caravan door Luik? (pas op! dit mag niet)

Bent u met de caravan onderweg en moet u langs Luik? Zorg dat dat u om het centrum heen rijdt. Het is namelijk verboden om met een caravan door het centrum van Luik te rijden. Veel mensen weten dit niet, maar u riskeert een boete van 250 euro! Omdat Luik de verkeersdrukte over de kadenroute méér dan zat was, kwam er in 2001 een rondweg, de Luikse ‘Ring’. Om te voorkomen dat zware of grote voertuigen tóch nog voor de kortere route door de stad kiezen, is die weg verboden voor ‘voertuigen of voertuigcombinaties die zwaarder zijn dan 7,5 ton óf langer dan zes meter’. De combinatie auto plus caravan/vouwwagen mag ook niet meer door de stad. U rijdt automatisch de rondweg op als u Luxembourg blijft volgen.

Zijn de Finse chalets van de camping?

De Finse chalets zijn geen eigendom van de camping, maar van particuliere eigenaren. De inrichting per chalet verschilt hierdoor. Wel voldoen alle chalets aan de eisen van verhuur die door de camping worden gesteld.

 

Zijn honden/ huisdieren toegestaan op de camping?

Wanneer u met eigen kampeermiddel komt zijn honden, mits aangelijnd, toegestaan. In het hoogseizoen laten wij maximaal 1 huisdier per kampeerplaats/accommodatie toe. In een aantal stacaravans en chalets en de huurtenten zijn huisdieren niet toegestaan.