ArdenParks Petite Suisse

2 augustus 2024 - The 16A - Live Music Concert 🎸

Op het park

Live Music Avond met The 16A op Camping ArdenParks Petite Suisse - 2 augustus

 

Beste campinggasten,

We zijn verheugd om een ​​uitzonderlijke avond aan te kondigen op Camping ArdenParks Petite Suisse op 2 augustus! Doe met ons mee voor een onvergetelijk concert met de band The 16A, die dit jaar opnieuw terugkomt om ons podium te rocken in het hart van de Belgische Ardennen.

Datum: 2 augustus
Tijd: Vanaf 19:30
Locatie: ArdenParks Petite Suisse, Belgische Ardennen

The 16A is een dynamische en gepassioneerde band die ons al vele jaren met hun aanwezigheid eert. Hun gevarieerde repertoire en energieke optredens hebben ons publiek altijd weten te boeien. Van klassieke rock tot hedendaagse hits, inclusief onmisbare pop- en bluesnummers, ze zullen je de hele avond laten swingen.

Maak je klaar om te dansen, zingen en te genieten van een feestelijke sfeer onder de sterren op Camping ArdenParks Petite Suisse. We nodigen je uit om comfortabel te komen zitten met je vrienden en familie en te genieten van deze gedenkwaardige avond in de buitenlucht.

Gratis toegang voor alle campinggasten!

Mis dit unieke concert in de Belgische Ardennen niet. Kom in groten getale en maak van deze avond een hoogtepunt van je verblijf bij ons. We kunnen niet wachten om deze unieke muzikale ervaring met je te delen!

Tot snel op Camping ArdenParks Petite Suisse voor een avond vol muziek en gezelligheid!

Muzikale groeten,

Alexandre en the team van ArdenParks 

The 16A
The 16A
The 16A