Camping Ardennen voor kinderen

Zoek u naar een Camping in de Belgische Ardennen voor kinderen? Dan moet u zeker bij Panoramacamping Petite Suisse zijn. Op Petite Suisse komen kinderdromen uit. Ontdek onze unieke camping in de Ardennen voor kinderen. In 2014 werd de Camping beloond met de "Best Camping van Europa" award van Campinglife.
Op Petite Suisse leeft de dappere man Dodon, die al jaren de omgeving van de camping beschermt. Zijn goede vriend Cervus, een krachtig edelhert, helpt hem daarbij. Zij laten de kinderen kennismaken met alle avonturen op de Camping. Denk daarbij aan bosspellen, wandeltochten en een dagelijks animatieprogramma.

Genoeg keuze

Veel keuze voor een keuze op onze camping in de Ardennen met zwembad:

  • Ruime kampeerplaatsen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving;
  • Een ruim aanbod aan verhuuraccommodaties;
  • Tijd voor zowel rust als activiteit. Kinderen vermaken zich met alle activiteiten en kunt genieten van de prachtige natuur.

Kijk direct welke kampeerplaatsen en accommodaties nog beschikbaar zijn en kom naar de leukste Camping Ardennen voor kinderen!

Watergevecht in het zwembad?

Panoramacamping Petite Suisse beschikt over een ruim openluchtzwembad met drie afzonderlijke gedeeltes.Voor de peuters is er een speciaal bad met een kleine regenboogglijbaan. Er is ook een kinderbad met een glijbaan en een ‘groot’ bad met een diepte van 1,40 meter.