1. Gelegen in het hart van de Ardennen
 2. 4-sterren familiecamping
 3. Kampeerplaatsen & accommodaties
 

Beoordelingen Petite Suisse

 
477 beoordelingen
 1. 4,1

  Eerder "wat vond ik niet leuk tijdens het winterverblijf": In tegenstelling tot 5 jaar geleden zijn volgende accommodaties jaar per jaar ernstig achteruit gegaan: - Sanitair: geen toegang meer tot de familiedouches,kinderdouches, de vrouwendouches en-wc's. Omgevingstemperatuur bij de overige douches is zo laag dat mijn zoontje van 5 jaar LETTERLIJK blauwe lippen kreeg van de kou! - Aansluiting elektriciteit/water: op de plaats die we gereserveerd hadden is gedurende ons gehele verblijf de waterkraan blijven spuiten. Hierdoor was de elektriciteitsaansluiting afgeslagen en waren we genoodzaakt elektriciteit te nemen van een andere plaats. - Water tijdens de winter: Water afhalen uit een familiedouches via een darm die aangesloten is op de douchekraan. Lijkt me niet hygiënisch en is een abnormale oplossing. - Orde en netheid: sanitair en douches werden niet elke dag gekuist en waren dus niet proper. De afvalcontainers zaten regelmatig overvol waardoor er afval naast de containers lag. - Speeltuigen: de houten speeltuin is aan renovatie toe (kapotte planken) en de glijbaan aan de speelboom is zo versleten dat men op de blote polyester/glasvezel af glijd.

  April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort

 2. 7,7

  De rust en de omgeving

  Mei 2019 -  verbleef in Houten chaletstacaravan 4 personen

 3. 8,3

  La villa est très spacieuse. La salle de sport en bas et le sauna ont été très appréciés. Très bon accueil. Encore un grand merci A bientôt Sabrina MOORS

  Mei 2019 -  verbleef in Vakantiehuis 12 personen

 4. 7,9

  Geen recensie achtergelaten

  April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort Plus

 5. 8,1

  We hebben genoten van ons verblijf. We werden goed welkom geheten en we kregen hulp waar nodig. Lieve en gezellige medewerkers troffen we op de camping en het was gezellig op de camping. Bedankt voor de leuke tijd!

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort

 6. 6,7

  De prachtige omgeving ,m

  Mei 2019 -  verbleef in Fins Chalet 6 persoons

 7. 7,9

  Mooie camping. Prachtige plek met heel veel mogelijkheden in de buurt. Vanaf de camping mooie routes om te wandelen. Erg vriendelijk personeel!

  Mei 2019 -  verbleef in Fins Chalet 6 persoons

 8. 7,9

  De prachtige ligging, vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam!

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort

 9. 7,1

  Mooie omgeving

  Mei 2019 -  verbleef in Fins Chalet 6 persoons

 10. 10

  is ons 3de bezoek en kommen zeker nog terug ps hebben geen kleine kinderen meer

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort