1. Gelegen in het hart van de Ardennen
 2. 4-sterren familiecamping
 3. Kampeerplaatsen & accommodaties
 

Beoordelingen Petite Suisse

 
465 beoordelingen
 1. 7,6

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort Plus

 2. 7,1

  Een mooie camping, met best wel ruime plekken. Wij hebben gekampeerd met de caravan en de toiletgebouwen waren redelijk dichtbij. Er was enorm veel te doen voor onze kinderen! Die hebben het reuze naar hun zin gehad. Het animatie team deed echt hun best om leuke dingen te organiseren en de kinderen het naar hun zin te maken. Ook de activiteiten die werden aangeboden in de blokhut waren leuk. In de buurt had je veel leuke plaatsen, met kastelen grotten noem maar op. Het zwembad was ook leuk! De broodjes in het winkeltje waren goed!

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort

 3. 8,6

  zeer kindvriendelijke animatie receptie is begripvol en zoekt mee naar oplossingen

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort Plus

 4. 10

  vriendelijkheid van personeel

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort

 5. 9,7

  Een te gekke plek met veel kids, veel animatie. Veel te doen 'savonds. En we hadden een supergezellige club met buurtjes, waar we 'savonds heerlijk mee hebben gezeten. Winkeltje was helemaal prima, broodjes 'sochtends was fijn. Kortom: Genoten!

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 6. 8,6

  Waar ik van hou is het echte camping gevoel. Dat hebben we dan ook echt gehad. De kids vonden het fantastisch en wilden de camping dan ook niet af! Het personeel in de bar is gewoon heerlijk niet professioneel, maar lekker chaotisch, dat is voor mij juist positief. Tijdens de hitte doken ze van achter de bar het zwembad in en stonden zeiknat weer achter de bar, helemaal leuk! Er werd gezegd, we krijgen klachten dat het water te nat is, dus gaan we erin om te controleren! Haha. Ik ben zelf niet van de animatie echter merk ik dat de kids er veel plezier in hadden, en daar gaat het mij om. De animatie deed het dan ook top. De bandjes die er waren vond ik erg goed en maakten er een leuk feest van. Minder vond ik de douches bij de heren in sanitairgebouw 2, vaak koud en geen druk en heel veel herrie van de pomp, bij de dames waren de douches goed, dus ging ik daar, danwel in de familiedouche, niet bedoeling, maar geen koude douche! Tijdens de hete periode, bleek het zwembad te klein, maar dat is logisch natuurlijk, iedereen lag erin.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort Plus

 7. 7,6

  De kinderanimatie... even teuten met Josephina. Avondje bar met een stel maten uit de buurt.

  Augustus 2019 -  verbleef in Chalet Caravan 5 persoons

 8. 7

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2019 -  verbleef in Chalet Caravan 5 persoons

 9. 9,3

  Très beau camping jolie paysage très calme en soirée et relaxant.

  Augustus 2019 -  verbleef in Fiji stacaravan 4 persoons

 10. 7,9

  Was een erg leuke camping met erg mooie ligging. Animatie was leuk, de kinderen hebben het heel leuk gehad. Ook erg tevreden over Rhm buitensport

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats Comfort