Chalet Houffalize

Wilt u een chalet Houffalize boeken? Camping Petite Suisse is centraal gelegen in de Belgische Ardennen. Petite Suisse vormt een goede uitvalsbasis voor uw bezoek aan Houffalize, een van de mooiste dorpen in België. Houffalize is vooral populair onder de mountainbikers.

Panoramacamping Petite Suisse ligt in Dochamps, in het hart van de Belgische Ardennen. Naast het dorp Houffalize bieden de Ardennen vele attracties en steden om te bezoeken zoals Durbuy, La Roche en Ardenne. Op zoek naar een chalet Houffalize? Zoek niet verder! Petite Suisse biedt de mooiste accommodaties. Ook kampeerders zijn van harte welkom!

"Op camping Petite Suisse hebben wij een heerlijke tijd gehad. We zaten in het beste chalet Houffalize! Weliswaar niet in Houffalize, maar zeker in de buurt. De camping is centraal gelegen en rondom liggende dorpen zijn prima te bereiken." - K. Storck

Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een uniek gebied met prachtige natuur. Hier uren wandelen of fietstochten maken en geen mens tegenkomen. De omgeving leent zich uitstekend voor vele recreatie- en buitensportmogelijkheden. Niet te missen zijn de sfeervolle dorpjes. Verder kunt u kunt in de vele restaurants genieten van de wildgerechten, een echt Belgisch biertje of een kopje koffie met een Belgische bonbon.

Petite Suisse is een camping die u verzekerd van een vakantie vol beleving waarbij natuur, rust en avontuur centraal staan. Petite Suisse een echte familiecamping. Het hele jaar door worden er aantrekkelijke arrangementen en activiteiten aangeboden.

 

Accommodaties Petite Suisse

Naast kampeerplekken biedt camping Petite Suisse prachtige accommodaties. Petite Suisse heeft een ruime keuze uit chalets, bungalow tenten en stacaravans.

Wanneer u een chalet Houffalize boekt bent u van alle gemakken voorzien. Het Finse chalet (5 of 6 personen) is de meest luxe accommodatie die Petite Suisse biedt. Bekijk ook onze last minute aanbiedingen voor accommodaties.

Reserveer direct online!

Chalet Houffalize boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via de telefoon, mail of onze LiveChat! U kunt ook direct uw accommodatie zeer gemakkelijk online boeken.