Twee seizoenen kamperen

De herfst en de winter doorbrengen op één van de mooiste plekken in het hart van de Ardennen. Kamperen op panorama camping Petite Suisse is voor zowel de avontuurlijke kampeerder als de ontspanning liefhebber ideaal! De camping is gelegen in de Belgische Ardennen en kijkt uit op het heuvellandschap. Zie hoe misschien wel het mooiste seizoen overgaat in een winterwonderlandschap voor een mooie prijs. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh.

Let op: dit arrangement is niet boekbaar i.c.m. andere kortingen en/of arrangementen.

Datum en prijzen

Dit arrangement is online en telefonisch te boeken.

Datum: 29/09/2019 - 30/03/2020

Prijs:  € 305,-

Prijs extra persoon: € 35,- p.p.

Prijs huisdier: € 35,- p.h.

Electra: € 0,30 per kWh (of verbruik per kWh af te rekenen bij vertrek tegen de dan geldende elektra prijs)

Boek hier een twee seizoenenplaats

Een twee seizoenenplaats op Petite Suisse?

Ontdek de schoonheid van de natuur in de herfst en winter op een twee seizoenenplaats. Kamperen in de herfst en de winter op Petite Suisse is een hele beleving. Door de kampeerplaatsen op terrassen, is het uitzicht fenomenaal op de natuur van de Ardennen. Heerlijk ontspannen met een warme mok chocolademelk met uitzicht op de bossen is optimaal genieten. De Belgische Ardennen staan bekend om de natuur, avontuur en rust die er te beleven is. Als u graag wilt fietsen of wandelen in de buurt van uw twee seizoenenplaats, dan kunt u bij de receptie kaarten halen. Natuurlijk kunt u ook pad met de auto naar één van de mooie pittoreske dorpjes in de omgeving. In de dorpjes met de kastelen waant u zich in de middeleeuwen. Tijdens het kamperen in de herfst en winter is er ook verwarmd sanitair zodat het niet te koud is. Wilt u graag gebruik maken van een twee seizoenenplaats? Neemt u dan contact op met onze receptie.

 

Heeft u nog vragen over Petite Suisse of de twee seizoenenplaats?

Het kan natuurlijk zijn dat u nog meer informatie wilt voordat u een twee seizoenenplaats gaat huren. U kunt bij de onderstaande onderwerpen meer informatie vinden.

Heeft u nog meer vragen, dan kunt u onder veelgestelde vragen kijken of contact opnemen met de receptie van Petite Suisse via het contactformulier of bellen.