Ontdek de schoonheid van de lente met een lenteplaats

De bladeren komen weer aan de bomen, de bloemen steken hun hoofd weer boven de grond en de groene kleuren zijn in de lente op zijn mooist. Waar kunt u beter genieten van de natuur als op Petite Suisse met een lenteplaats? De panoramacamping in België die uitkijkt op de prachtige heuvels van de Belgische Ardennen. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh. Boek uw lenteplaats direct online. 

Zoek & Boek uw lenteplaats

Lente in de Ardennen op een lenteplaats

Beleef de Lente in de Ardennen op Petite Suisse, de mooiste camping in het hart van de Belgische Ardennen. Wilt u heerlijk kamperen en genieten van de dagen die weer langer worden, de warmte die de Lente meebrengt en dat alles met een prachtig uitzicht? Kom dan naar Petite Suisse en huur een lenteplaats. U kunt met eigen caravan, tent of camper verblijven op Petite Suisse tijdens de Lente.

Op de camping kunt u gebruik maken van de goede voorzieningen zoals de sanitairgebouwen en de campingwinkel. En vermaak is er genoeg voor u en eventueel de kinderen, wat dacht u van tennissen op de tennisbaan, een hapje en drankje op het terras met geweldig uitzicht, zwemmen in het buitenzwembad of kijkend naar uw kids die zich vermaken in de speeltuin. Genoeg te doen dus op de camping met een lenteplaats in de Lente.

 

Datum en prijzen

Dit arrangement is online en telefonisch te boeken.

Datum: 27/03/2021 - 05/06/2021

Prijs:  € 638,-

Prijs extra persoon: € 72,- p.p.

Prijs huisdier: € 60,- p.h.

Electra:  € 0,30 per kWh

De omgeving van Petite Suisse

Met een lenteplaats kunt u zich niet alleen op de camping vermaken, maar ook perfect de omgeving ontdekken van de Belgische Ardennen. Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte en biedt de kans op heerlijk wandelen en fietsen in de heuvels met uitzicht over het dal. Niet alleen in de natuur kunt u tijdens de Lente in de Ardennen zicht uitermate vermaken, ook het cultuuraanbod is groot. De prachtige kastelen in de buurt geven het gevoel alsof u in een middeleeuws sprookje bent belandt. En als u dan toch het verleden ontdekt in de Lente, dan kunt u in de Grotten van Han bekijken welke geweldige archeologische vondsten er zijn gedaan. Dus boek uw lenteplaats direct online en kom kamperen op Petite Suisse.