Drie seizoenen kamperen 

Nog nagenieten van de zomer, de prachtige omgeving tijdens de winter en alles weer zien bloeien in de lente. Dit kunt u allemaal van dichtbij meemaken tijdens het drie seizoenen arrangement. Negen maanden kamperen midden in de natuur van de Ardennen in België. Dit arrangement is te reserveren op panorama camping Petite Suisse voor een mooie prijs! Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel en inclusief toeristenbelasting. Electra is op basis van verbruik € 0,30 per kWh.

Let op: dit arrangement is niet boekbaar i.c.m. andere kortingen en/of arrangementen.

Datum en prijzen

Dit arrangement is online en telefonisch te boeken.

Datum: 31/08/2019 - 01/06/2020

Prijs:  € 590,-

Prijs extra persoon: € 85,- p.p.

Prijs huisdier: € 85,- p.h.

Electra: € 0,30 per kWh (of verbruik per kWh af te rekenen bij vertrek tegen de dan geldende elektra prijs)

Boek hier een drie seizoenplaats

Drie seizoenenplaatsen op Petite Suisse

De mooiste drie seizoenenplaatsen zijn te vinden op panoramacamping Petite Suisse. Met de speciale terrassen is het uitzicht op de natuur en de heuvels geweldig. Er zijn drie soorten kampeerplaatsen. De comfort kampeerplaatsen, comfort plus kampeerplaatsen en de camperplaatsen. De comfort 1 kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitaansluiting van 10 ampère stroom en een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. De watertappunten zijn binnen handbereik van de kampeerplaatsen. Uiteraard kunt u kiezen voor een comfort plus plaats, dan heeft u een eigen watertappunt en waterafvoer op een kampeerplek van minimaal 115m2. Komt u met een camper? Maak dan gebruik van de speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. Op een plek van minimaal 100m2, heeft u 10 ampère elektra, een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen, en een eigen watertappunt en afvoer. Deze plaatsen beschikken over een verhard gedeelte, waar de camper op kan staan én een gedeelte met gras, om lekker te kunnen zitten. Er is dus genoeg keuze, bel de receptie voor het boeken van de drie seizoenenplaats.

Wilt u meer informatie over de drie seizoenenplaatsen?

Op camping Petite Suisse zijn er voldoende voorzieningen voor een geweldige vakantie. Met in de winter een verwarmd sanitairgebouw. Daarnaast zijn er nog een bar & restaurantbuitenzwembadtennisbaan en tijdens vakanties ook animatie. Wilt u graag weten hoe de camping eruit ziet? Kijk dan op de plattegrond. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze Nederlandse receptie.