ArdenParks Petite Suisse

Accommodaties

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!
  • Volledig ingericht
  • Prachtig uitzicht
  • Avontuurlijke omgeving

Accommodaties in de Belgische Ardennen

Bent u toe aan een zorgeloze en ontspannen vakantie? Verblijf dan in een volledig ingerichte accommodatie in het hart van de Belgische Ardennen op camping Petite Suisse! Of u nu van eenvoud of luxe houdt, camping Petite Suisse biedt voor ieder type vakantieganger de perfecte accommodatie. Bekijk ons aanbod en boek eenvoudig online!

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden:

Onbeperkt genieten in onze accommodaties

Beleef een onvergetelijke vakantie in één van onze accommodaties. Komt u alleen, met uw partner, met het gezin of met een grote groep vrienden of familie? Geen probleem, Petite Suisse biedt voor ieder gezelschap de perfecte accommodatie! Al onze accommodaties zijn volledig ingericht, zijn uitgerust met de benodigde voorzieningen en beschikken allen over een spectaculair uitzicht over het dal. Beleef ieder seizoen op hun mooist, midden in de natuur, vanuit uw gezellige accommodatie.

Camping Petite Suisse beschikt over allerlei soorten accommodaties, voor zowel grote en kleine groepen. Komt u met het gezin en wilt u graag kamperen, maar beschikt u niet zelf over een tent of caravan? Logeer dan in één van onze compleet ingerichte familietenten! Wilt u wel de charme van een camping ervaren maar heeft u behoefte aan wat meer luxe? Camping Petite Suisse biedt ook volledig ingerichte stacaravans en luxe chalets. Bekijk welke accommodatie bij u past en boek eenvoudig online!

Beleef een onvergetelijke vakantie vanuit uw accommodatie

Een vakantie op camping Petite Suisse is er één om nooit te vergeten! De camping is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, op een hoogte van 500 meter. Hierdoor heeft u vanuit uw accommodatie of kampeerplaats een prachtig uitzicht over het dal. Niet alleen op de camping zelf zijn er allerlei activiteiten te beleven voor jong en oud, ook in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen! Ontdek een aantal van de omliggende pittoreske dorpjes en bezoek historische kastelen of indrukwekkende grotten. Ook de echte avonturiers hoeven zich niet te vervelen, de Belgische Ardennen lenen zich perfect voor allerlei buitensporten en survivalactiviteiten! Bekijk onze accommodaties en boek eenvoudig uw onvergetelijke vakantie online.